One pot pasta
I onsdags kastede jeg mig ud i en ny opskrift, som både smager fantastisk og er super nem! Jeg havde tidligere set opskriften hos Missjeanett, og det måtte jo bare prøves ;) One pot konceptet går ud på (som navnet også siger), at man fylder alle ingredienser i en gryde og koger det hele sammen til en lækker pastaret. Og det hele på kun 9 minutter! Så man kan egentlig fylde alt i retten, som bare har nogenlunde samme kogetid som pastaen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg laver denne ret!
Opskrift til to personer:
250 g spaghetti
7 d vand
300 g cherrytomater
1 løg
3 fed hvidløg
100 g frisk spinat
1 dl fløde
Olivenolie
Citronolie
Krydderier (tørret basilikum, salt, peber og chiliflager)
Parmasanost
Tilberedning:
1. Del cherrytomaterne i to dele.
2. Skær løg og hvidløg i tynde skriver.
3. Skyl den friske spinat.
4. Knæk pastaen midt over.
5. Fyld alle ingredienserne i en gryde (det er vigtigt først at tænde for blusset, når alle ingredienser er i gryden).
6. Når det koger, skal retten koge i ca. 9 minutter. Rør undervejs, så det ikke brænder på.
7. Når pastaen er færdig, tages gryden af blusset og lad retten trække i 3 minutter inden den serveres.
8. Serveres med revet parmasan på toppen.
Enjoy!
Har I prøvet one pot pasta før? Har I andre ideer til, hvad der bruges i retten?
Ingen kommentarer endnu